Image1\
 

Våra kvalitetsdäckmärken

Ringcentralen i Storuman har en stor sortering av däck och däckmärken för alla förare och alla sorters bilar.

Välj bland våra kvalitetsmärken:


Däck Bridgestone

Det främsta märket inom“fyrmärkesstrategin”. Det erbjuder produkter av absoluta toppklass, bland annat med “run flat”-tekniken (däck som kan köras även efter punktering).
Många av världens ledande biltillverkare använder däck från Bridgestone som standardutrustning på sina bilar.Till dessa hör Audi, BMW, Ferrari, Ford, Mercedes-Benz, Opel, Porsche och Volkswagen.
 

Däck First stop

Från Bridgestone är ett unikt däckmärke för FirstStop-nätverket som erbjuder mycket god prestanda för pengarna. Eftersom vårt sortiment ständigt utvecklas garanterar detta märke bred marknadstäckning med såväl sommar- som vinterdäck.
 

firestone

är ett mycket välkänt och uppskattat märke bland konsumenterna.Tack vare fortlöpande produktutveckling inom Bridgestone har märket uppnått en imponerande stor del av marknaden och används som originalutrustning av många ledande biltillverkare.

 

Däck Dayton
finns i ett brett sortiment för att passa de flesta bilmodeller och körstilar. Ger bra prestanda och god valuta för pengarna.
 

mich

Michelindäck får utmärkta omdömen av bilägarna avseende däckens kvalitet och livslängd. Det är däckens perfekta anpassning till fordonet som gör Michelin till ett av de ledande märken hos biltillverkarna.
Storsäljare bland Michelindäcken är bl.a. Michelin Energy Saver + och Michelin X-Ice

 
 
 
 
 
Copyright Ringcentralen, Blå vägen 207, 923 31 Storuman, Tel: 0951 - 108 62,